Innbrudd i bod

Det har vært innbrudd i flere boder de siste ukene. Ingen dører var ulåst i dag, og det er uvisst hvordan tyvene har kommet seg inn i bygningene, og videre inn i kjeller/loft, da det ikke har vært noen eller få tegn til innbrudd på disse.

Vi anbefaler alle beboere å ta en tur ned i kjelleren for å sjekke sine boder, og ta kontakt med styret dersom du har sett noe. Dersom du har hatt innbrudd i din bod, oppfordrer vi deg til å anmelde saken til politiet.

Som et forebyggende tiltak er det viktig at vi alle sammen sjekker at dører alltid er lukket og låst, både dører med smekklås og dører på loft.

Styret oppfordrer på det sterkeste til å IKKE slippe inn ukjente personer i bygget. Ved bruk av calling-anlegget er det viktig at man vet hvem som står utenfor døren før man slipper de inn.