God jul og godt nytt år

I forbindelse med jul og nyttår ønsker styret å informere om følgende:

Ferieavvikling
Vaktmester har siste arbeidsdag før jul fredag 22. desember og er deretter tilbake på jobb onsdag 3. januar 2018. Vaskekort vil under vaktmesters friperiode kun fylles på fredag 29. desember. Vi oppfordrer derfor alle som trenger å fylle på sitt vaskekort til å gjøre det før vaktmester går ut i ferie.

Brannsikring
Jul er høysesong for brann, og det er derfor viktig at du husker å sjekke brannslukkingsapparatet ditt og skifte batteri i røykvarsleren. Styret har i eget skriv informert om dette, og vi minner deg som ennå ikke har skiftet batteri og signert listen i oppgangen om å gjøre dette.
Vi ber deg også om å ta en ekstra runde i leiligheten og sjekke at alle lys er slukket. Sammen kan vi bidra til en sikrere hverdag.

Henvendelser til styret
Ønsker du kontakt med styret i løpet av jul og nyttår, ber vi deg om å benytte kontaktskjema på hjemmesiden, alternativt sende en e-post til post@frydenbergborettslag.no.

Haster din henvendelse, ber vi deg om å sende en sms til styreleder. Kontaktinformasjon finner du på oppslagstavlen i oppgangen.

Vi ønsker deg og dine en hyggelig førjulstid!

Med vennlig hilsen
styret i Frydenberg borettslag
14.12.17